Inschrijvingen voor particulieren is tijdelijk niet mogelijk. We hopen jullie snel terug te kunnen bedienen!

Ons verhaal

Waar we in geloven

De passie en ambitie van Washcot? Jonge ouders een waardig alternatief aanbieden. Want net als zij willen wij gewoon het allerbeste voor onze kinderen. En dat is: een gezonde en veilige toekomst. Maar dat is voor Washcot nog niet genoeg: wij willen ook maximaal draagcomfort voor het kind én geruststellende ontzorging voor de ouders.

Daarom koppelen wij uniek ontworpen en vormgegeven luiers aan een efficiënte leverings- en ophaalservice op maat. Kortom, Washcot staat voor een innovatief, creatief en kwalitatief concept waar iedereen beter van wordt.

Wie we zijn

Washcot werd in 2015 opgericht door Isabel Lambert en David Vandenbogaerde. Bij de uitwerking van het concept konden we onze jarenlange knowhow in de textielsector inzetten om zelf de Washcot-luiers te ontwikkelen.

Ons vooruitstrevende idee was goed voor heel wat erkenning: meest beloftevolle startup van regio Kortrijk, Unizo Starter van het jaar West-Vlaanderen, belofte creatieve ondernemer 2015, Belofte West-Vlaanderen Women Award (Markant), laureaat SE’nSE Fund Koning Boudewijn Stichting. Anders gezegd: nog maar net uit de luiers en al in de prijzen!