Inschrijvingen voor particulieren is tijdelijk niet mogelijk. We hopen jullie snel terug te kunnen bedienen!

Filosofie

Blije ouders, blije baby’s

Laten we even een b(r)oekje opendoen over comfort: wat te denken van een pakket verse Washcot-luiers dat elke week bij je thuis wordt geleverd? En van een ophaalservice die op datzelfde moment de gebruikte exemplaren meeneemt om te wassen? Washcot speelt het graag voor je klaar.

Niet alleen zijn onze Washcot-luiers goed voor de gezondheid van de baby(billetjes), je pakket wordt ook helemaal op maat van je behoeften samengesteld. Washcot biedt deze service aan voor particulieren en kinderdagverblijven.

Op je gezondheid!

Je wilt uiteraard het allerbeste voor je baby. Dat hebben we bij Washcot goed begrepen. Onze luiers zijn dan ook kwalitatief hoogstaand en op meer dan één manier gezond. In de eerste plaats voor je baby: met hun zachte buitenzijde en sterk absorberende binnenzijde voelt je kind zich op elk moment perfect comfortabel. De Washcot-luiers ademen en bevatten geen chemicaliën of parfums. Huidirritatie en luieruitslag zijn bijgevolg niet aan de orde.

Je kind wordt er bovendien een half jaar tot zelfs een jaar sneller zindelijker door, omdat vocht niet meteen door gel wordt geabsorbeerd en het kind zich dus sneller bewust wordt van een natte of volle luier.

Netjes geregeld

Onze luierservice is in alle mogelijke opzichten kraaknet. Ten eerste zijn de Washcot-luiers een zegen voor het milieu: geen wegwerpexemplaren meer die op het einde van de rit een grote afvalberg vormen. Zo creëren we samen een duurzame wereld voor je kind, jezelf en je omgeving.

Ook ons wasproces is impeccable, want we werken met energie-efficiënte wasmachines die grote volumes aankunnen én alleen met biologisch afbreekbare producten.

Ten slotte vormen de luiers een prima match met je portefeuille: je bespaart op huisvuilzakken die je nodig zou hebben voor wegwerpluiers en je komt, afhankelijk van waar je woont, in aanmerking voor subsidies van stad of gemeente.